Dit evenement is geweest

Er zijn vier edities van Silent Disco Stadsstrand, let op dat je tickets haalt voor de datum dat je van plan bent om te gaan!

Klik hier voor de mei editie.

Klik hier voor de juni editie.

Klik hier voor de juli edtie.

Klik hier voor de augustus editie.

Zin om deze zomer weg te dromen met je favoriete vakantiehits op het strand? Dat kan op elke laatste vrijdag van de maand in de maanden mei t/m augustus bij de Silent Disco op het Stadsstrand in Zwolle! Wij zorgen voor de gezellige beats waarin twee dj’s het tegen elkaar opnemen. Wie heeft de meeste luisteraars? Even een liedje dat je niet leuk vindt? Switch naar het andere kanaal of haal een drankje bij de bar!

 

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.