Dit evenement is geweest

Tijdens Koningsnacht en koningsdag vinden de grootste Rollerdisco van Nederland plaats op het Grote Kerkplein in Zwolle! Je kan als discokoning of koningin kaarten kopen voor 3 verschillende opvoeringen: 

Koningsnacht 16+: Klik hier voor meer informatie

Koningsdag 3-12: Klik hier voor meer informatie

Koningsdag 12+: Klik hier voor meer informatie

Glitterpakken, discoballen, funky disco muziek, een gladde ondergrond en balanceren op vier wieltjes onder elke voet!

Op Koningsdag pakken wij groots uit met een Roller Disco XL op het Grote Kerkplein! Vanaf 16:00 uur is de Roller Disco toegankelijk voor alle leeftijden. Het is niet nodig om je eigen rolschaatsen mee te nemen, daar zorgen wij voor. Deze keer geen voetjes van de vloer maar voetjes over de vloer en boogie tijdens de grootste openlucht Roller Disco van Zwolle!

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.