Dit evenement is geweest

Gratis
Bandjeskijken! vindt elk kwartaal plaats in Het Vliegende Paard. Elke editie treden er meerdere bands op met uiteenlopende muziekstijlen, maar wat ze gemeen hebben is dat ze elke keer een feestje bouwen! Deze keer o.a. met The Canines; een vijfkoppige Overijsselse band die de combinatie legt tussen pop/rock, met invloeden uit blues. Gegarandeerd feest!Martijn van Essen
Na jaren actief te zijn als zanger en liedjesschrijver, laat Martijn in 2012 voor het eerst in het Nederlands van zich horen. Verhalende liedjes met veel sfeer en eigenheid is het handelsmerk van de jonge muzikant. Hij wordt ook wel vergeleken met Spinvis. Martijn speelde afgelopen jaren al op diverse radiostations (o.a. Rob Stenders en Bert van Lent op Radio 3FM), evenementen en in theaters. Nu staat hij in Het Vliegende Paard om met zijn bezielende luisterliedjes door te dringen tot de liefhebber.


Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.