Programma
Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

BRUISWEKEN 2021

De Bruisweken van 2021 waren weer een groot succes, ondanks alle veranderingen! We zien jullie weer met ons jaarprogramma en met de Bruisweken van 2022!

MEER INFO

Net Bevestigd

Onze Headliners

Programma

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

okt.

Sluiten

HERMAN BROOD ACADEMIE

ON TOUR

  • Datum
  • LocatieDe Kuiperij Zwolle
  • StatusNet bevestigd

Deze voorstelling is geweest

HERMAN BROOD ACADEMIE

WE GAAN OP TOUR!

 We kunnen éindelijk weer! Na meer dan anderhalf jaar lang wachten kunnen wij jullie vertellen dat de artiesten van de Herman Brood Academie (t.b.a.) deze editie in drie hele toffe zalen mogen spelen. Bestel een koud biertje en luister naar onze veelbelovende artiesten, alsof we nooit zijn weg geweest. Entrée is gratis.

Talentvolle artiesten krijgen van de opleiding de kans om zich buiten eigen regio te presenteren. Herman Brood Academie on Tour gaat drie keer per jaar in verschillende poppodia plaatsvinden. 

“Het doel van de tour is tweeledig” zegt Roy Maenen, docent aan de opleiding. “Het publiek krijgt de kans het nieuwe talent van de academie al voor de doorbraak naar het grote publiek te leren kennen en de artiesten krijgen de kans zich buiten de regio Utrecht te presenteren. Artiesten als Rondé, 45ACIDBABIES, Palmsy en Mister & Mississippi hebben allemaal hun roots op de Herman Brood Academie en vanuit daar is het idee ontstaan om het talent wat op dit moment op de opleiding zit de kans te geven zich te presenteren.”