Programma
Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

BRUISWEKEN 2021

De Bruisweken van 2021 waren weer een groot succes, ondanks alle veranderingen! We zien jullie weer met ons jaarprogramma en met de Bruisweken van 2022!

MEER INFO

Net Bevestigd

Onze Headliners

Programma

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

okt.

Sluiten
Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

ANTOON

PRE-PARTY: JILL LAUREN & AFTERPARTY: LOW REPLY EN MC REZA

 • Datum
 • Aanvang
 • Zaal open
 • Prijs€ 10,00
 • LocatieGrote Zaal
 • LeeftijdAlle leeftijden
 • StatusNet bevestigd
Kies je tickets
 • ROLSTOELTICKET
  € 10,00
  0
 • NORMAAL
  € 10,00
  0

Omdat is gebleken dat er ook boven de 18 jaar veel vraag is naar het concert van ANTOON, heeft Hedon besloten dit evenement beschikbaar te maken voor alle leeftijden.

Het zal dus vanaf heden geen onderdeel meer zijn van het concept TURN-UP, maar worden verkocht als regulier concert met een pre-party en afterparty.
 
Antoon zal nog steeds optreden en hierbij ben jij, of is uw zoon en/of dochter natuurlijk nog steeds welkom. Bezoekers onder de 16 jaar dienen na deze wijziging wel begeleid te worden door iemand van 18 jaar of ouder en deze persoon dient ook in bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs.
 
Mocht u om bovenstaande redenen niet meer naar Antoon op 22 oktober willen gaan, dan kunt u eventueel uw geld terug krijgen door een mail te sturen naar tickets@hedon-zwolle.nl.

ANTOON

ANTOON

Al van jongs af aan was Antoon bezig met maar één doel: muzikant worden. De 19-jarige artiest komt uit de omgeving van Hoorn en begon al op jonge leeftijd met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende zwaaide hij af van het VWO om als allerjongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen. Antoon combineerde vanaf toen in zijn producties de 80’s/Disco invloeden die hij vanuit thuis heeft meegekregen met EDM en langzaam aan kwamen daar ook HipHop invloeden bij. Hieruit ontstond zijn eigen, unieke stijl die een combinatie is van HipHop en Pop muziek.

In 2020 tekende Antoon als eerste artiest bij Big2’s label Dreamteam Music en bracht hij zijn debuutalbum ‘De Nacht Is Van Ons’ uit. Deze release werd ondersteund door de mini docu-serie op Talpa Network  ‘Antoon – Was Getekend Twan’, waarin het hele proces richting het debuutalbum is vastgelegd. De muzikale klik tussen de heren bleek zo goed dat Antoon en Big2 in november 2020 de gezamenlijke EP ‘Heilig Water’ uitbrachten. De jonge artiest kon al op support rekenen van onder andere Radio 538, 3FM, Slam! FM, WildFM en Xite.

Vind deze artiest op