Programma

BRUISWEKEN DÉ KICK-OFF VOOR NIEUWE ZWOLSE STUDENTEN

De Zwolse studentenintroductie Bruisweken gaan online en met enkele aanpassingen in fysieke vorm door. Het programma onderdeel ‘Bruisgames’ in Park de Wezenlanden komt door de coronamaatregelen te vervallen. De overige onderdelen (het online programma, het op maat gemaakte programma van de verschillende opleidingen en ‘Escape de Binnenstad’) gaan door.

MEER INFO

Net Bevestigd

Onze Headliners

Programma

sep.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

okt.

Sluiten

KARIMA: GET FAT WITH ME

KROEGCOLLEGE

  • Datum
  • Aanvang
  • Zaal open
  • Prijs€ 2,50
  • LocatieHet Vliegende Paard (BOVEN)
  • StatusNet bevestigd

KARIMA: GET FAT WITH ME

SOOZ & Buro Ruis slaan de handen ineen. Vanaf eind september gaan we weer van start met een reeks ‘kroegcolleges’ die worden gehost door inspirerende sprekers! Elke keer een ander thema, waarbij je na afloop de spreker het hemd van het lijf kunt vragen. Voor het eerste college dit jaar is Karima van de blog ‘Get Fat With Me' te gast.

Op haar 14e kampte ze met ondergewicht, ze kwam er achter dat er wenig te vinden was op het internet over haar probleem dus besloot ze haar eigen voedingcoach te worden. Dit resulteerdere er in dat ze in 2 maanden tijd 10 kilo aankwam. Om andere vrouwen te helpen heeft ze sindsdien een community opgebouwd met meer dan 11.000 leden over de hele wereld.

Voor meer info over Get Fat With Me: https://www.getfatwithme.nl

Vind deze artiest op
Tickets