Programma

BRUISWEKEN DÉ KICK-OFF VOOR NIEUWE ZWOLSE STUDENTEN

De Zwolse studentenintroductie Bruisweken gaan online en met enkele aanpassingen in fysieke vorm door. Het programma onderdeel ‘Bruisgames’ in Park de Wezenlanden komt door de coronamaatregelen te vervallen. De overige onderdelen (het online programma, het op maat gemaakte programma van de verschillende opleidingen en ‘Escape de Binnenstad’) gaan door.

MEER INFO

Net Bevestigd

Onze Headliners

Programma

sep.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

okt.

Sluiten

MEAU

 • Datum
 • Aanvang
 • Prijs€ 15,00
 • StatusNet bevestigd
Kies je tickets
 • NORMAAL
  € 15,00
  0
 • ROLSTOELTICKET
  € 15,00
  0

MEAU

Warme sounds, eerlijke teksten en dromerige koortjes. Dit is hoe we de eenentwintigjarige Meau Hewitt alias MEAU kennen. Op vrijdag 10 september verschijnt MEAU’s nieuwe single ‘Dat heb jij gedaan’. Met het dromerige gitaarspel en haar warme stem, herkennen we de Nederlandstalige indie pop als geen ander.

‘Dat heb jij gedaan’ staat voor MEAU symbool voor een toxic relatie waar ze zich voorheen in bevond. “Gebeurtenissen van nu maar ook van vroeger zijn grote inspiratiebronnen voor mij. Ondanks dat ik nu hartstikke gelukkig ben, moest ik dit liedje maken om het klote gevoel wat toch is blijven hangen, even van me af te schrijven”. MEAU hoopt met deze gloednieuwe single dat haar fans er een eigen betekenis aan kunnen geven.

Eerder verraste MEAU ons al met haar debuutsingle ‘Kalmte’, welke veel aandacht trok bij grote radiostations als NPO 3FM en NPO Radio 2. Ook maakte ze indruk via social media met haar Nederlandse hertalingen van bekende hits zoals ‘Rijbewijs’ van Olivia Rodrigo. Ook bracht ze in juni 2021 haar gelijknamige EP uit, welke onder andere haar singles ‘Weet’ en ‘Afgesloten’ bevat. De release van de EP presenteerde ze in een uitverkocht TivoliVredenburg. MEAU timmert goed aan de weg. In het najaar van 2021 tourt ze mee met de Popronde en staat ze in voorprogramma’s van Suzan en Freek en Blanks.

Vind deze artiest op