Programma
Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

BRUISWEKEN 2021

De Bruisweken van 2021 waren weer een groot succes, ondanks alle veranderingen! We zien jullie weer met ons jaarprogramma en met de Bruisweken van 2022!

MEER INFO

Net Bevestigd

Onze Headliners

Programma

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

okt.

Sluiten

GUUS MEEUWIS - EXTRA SHOW

  • Datum
  • Aanvang
  • Zaal open
  • Prijs€ 37,00
  • LocatieGrote Zaal
  • StatusUitverkocht

Dit event is uitverkocht. Wij raden af om kaarten via andere websites te kopen. Wil je voortaan direct op de hoogte zijn als de kaartverkoop start? Meld je aan voor de Hedon WhatsApp service !

Voor het optreden van Guus Meeuwis werken we met een wachtlijst voor het geval er nog extra tickets vrijkomen. Reserveer hier je plaats op de wachtlijst.

GUUS MEEUWIS - EXTRA SHOW

Guus Meeuwis heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten. Hij heeft 50 shows Club Zoveel in poptempel 013 gegeven, The Streamers opgericht en georganiseerd, nieuwe songs geschreven en afgelopen weekend werd hij nog onderscheiden met de Gouden Erepenning van de gemeente Tilburg. Én hij is de studio in gegaan om een aantal bestaande liedjes in het klein opnieuw op te nemen. Dat laatste heeft geleid tot ‘In De Basis’: naast de release van een nieuw album/EP, komt er ook een clubtour in het najaar.

Vanaf september is Guus weer in Nederlands mooiste clubs te vinden. Tijdens zijn ‘In de Basis Clubtour’ speelt Guus de liedjes, waaronder zijn grootste hits, dan in de meest pure vorm, met een hele kleine bandbezetting. Uiteraard wordt het een feest der herkenning, feest dat hij samen met het publiek gaat maken. Samen zingen en genieten. Het wordt een clubtour, zoals Guus die nog nooit gegeven heeft.

Vind deze artiest op