Programma

BRUISWEKEN DÉ KICK-OFF VOOR NIEUWE ZWOLSE STUDENTEN

De Zwolse studentenintroductie Bruisweken gaan online en met enkele aanpassingen in fysieke vorm door. Het programma onderdeel ‘Bruisgames’ in Park de Wezenlanden komt door de coronamaatregelen te vervallen. De overige onderdelen (het online programma, het op maat gemaakte programma van de verschillende opleidingen en ‘Escape de Binnenstad’) gaan door.

MEER INFO

Net Bevestigd

Onze Headliners

Programma

sep.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

okt.

Sluiten
Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

POM & FOXLANE

DOUBLE HEADLINE TOUR

 • Datum
 • Aanvang
 • Zaal open
 • Prijs€ 10,00
 • LocatieKleine Zaal
 • StatusNet bevestigd
Kies je tickets
 • NORMAAL
  € 10,00
  0
 • ROLSTOELTICKET
  € 10,00
  0

POM & FOXLANE

POM

POM is een vijfkoppige 'FUZZPOP' band uit Amsterdam die laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk en cute kan zijn. Geïnspireerd door britpop en garagerock creëren zij hun eigen ‘FUZZPOP’. Verwacht een harde en energieke performance gepaard met een lief randje. x POM

FOXLANE

De frisse indierock van Foxlane kennen we ondertussen allemaal. Deze Birmingham boys uit Nijmegen vormen een geoliede machine bij wie altijd iets borrelt onder de oppervlakte. Strak en gebalanceerd, maar altijd klaar voor de aanval. Niet gek dat ze een streaming hit scoorden met hun hommage aan de Netflixserie Peaky Blinders. De vuige attitude vol onvoorspelbare explosiviteit wordt doorgetrokken op de self-titled EP die in september 2021 verschijnt. Verwacht een broeierige EP met de enerverende dansenergie van acts als Foals gecombineerd met de rockrauwkost van bijvoorbeeld Shame, Fontaines D.C. en Squid.

Al sinds debuut-EP All Quite Good Now uit 2017 stuwt de band onder leiding van de energieke zanger voort. Dat de band niet bang is om zijn plek op te eisen werd duidelijk tijdens de Popronde van 2019. Als OOR-talent werden ze met 34 shows de meest geboekte artiest van het rondreizende festival.