Programma

BRUISWEKEN DÉ KICK-OFF VOOR NIEUWE ZWOLSE STUDENTEN

De Zwolse studentenintroductie Bruisweken gaan online en met enkele aanpassingen in fysieke vorm door. Het programma onderdeel ‘Bruisgames’ in Park de Wezenlanden komt door de coronamaatregelen te vervallen. De overige onderdelen (het online programma, het op maat gemaakte programma van de verschillende opleidingen en ‘Escape de Binnenstad’) gaan door.

MEER INFO

Net Bevestigd

Onze Headliners

Programma

sep.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

okt.

Sluiten
Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

RESERVOIR DOGS

A TARANTINO EXPERIENCE

 • Datum
 • Aanvang
 • Zaal open
 • Prijs€ 20,00
 • LocatieKleine Zaal
 • StatusNet bevestigd
Kies je tickets
 • NORMAAL
  € 20,00
  0
 • ROLSTOELTICKET
  € 20,00
  0

RESERVOIR DOGS

Eind 2011 vonden een aantal muzikanten elkaar in hun voorliefde voor Tarantino en diens muziekkeuze in de welbekende films. Begin 2012 was de band compleet en na een intensieve repetitieperiode werden enkele try-outs gedaan en volgde in oktober 2012 de premiere.

In 2021 bestaat Reservoir Dogs Band dus 10 jaar en dit willen ze vieren met alle fans. Met een vernieuwde show, met daarin ook een terugblik op 10 jaar RDB, zal de band van oktober 2021 t/m oktober 2022 gaan touren in Nederland, Belgie en Duitsland. Deze tour zal ook gecombineerd worden met een aantal theatershows.

Reservoir Dogs spelen nummers die verbonden zijn met de films van Quentin Tarantino (geregisseerd/geschreven). Surf, Rock, Soul, Blues a la ‘Nouvelle Violence’ ondergedompeld in een heerlijke Audio/Visuele Tarantino wereld. Reservoir Dogs brengen de sfeer en de muziek van films als Pulp Fiction, Kill Bill en andere Tarantino’s culthits naar het podium. Cool, smerig, vuil, en waanzinnig entertainment!

Afgelopen jaren deed de band ruim 150 shows in binnen- en buitenland en speelde o.a. in Paradiso, 013, Paard and many many more, de band speelde ook op de premiere van Django Unchained en werkte samen met Entertainment One en Sony Pictures om de films van Tarantino te promoten.Bijkomend was de band ook te zien en te horen bij zowel 3FM en De Wereld Draait Door. Eind 2017 verscheen de eerste CD “Death Trap”.

Bandleden:

Bill aka Mr.Pink

Vincent Vega aka Mr.Blonde

Aldo Raine aka Mr.Orange

Mr. Nice Guy Eddy aka Mr.White

Stuntman Mike aka Mr.Brown

Mr.Wallace aka Mr.Black 

O’ren Ishii aka Ms Blue

Vind deze artiest op