BRUISWEKEN DÉ KICK-OFF VOOR NIEUWE ZWOLSE STUDENTEN

De Zwolse studentenintroductie Bruisweken gaan online en met enkele aanpassingen in fysieke vorm door. Het programma onderdeel ‘Bruisgames’ in Park de Wezenlanden komt door de coronamaatregelen te vervallen. De overige onderdelen (het online programma, het op maat gemaakte programma van de verschillende opleidingen en ‘Escape de Binnenstad’) gaan door.

MEER INFO

Net Bevestigd

Onze Headliners

Programma

sep.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

okt.

Sluiten
Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

4B2M

  • Datum
  • Aanvang
  • Zaal open
  • Prijs€ 14,00
  • LocatieKleine Zaal
  • StatusNet bevestigd

4B2M

4B2M: Sounds like a designer drug. De bandnaam mag dan klinken als een synthetisch stofje waar je energie en visioenen van krijgt, het is de muziek zelf die je in hogere sferen brengt. De afkorting staat voor four brothers, two mothers: een ultrakorte bandbio. Broers Teun en Cas Hieltjes speelden samen in Go Back to the Zoo en St.Tropez. Toen die laatste band stopte hadden ze, aldus Teun, een ‘epische nieuwe band’ nodig. Teun: ‘En wie bel je dan? Rocco en Jimmi.’ Geen slecht plan. Ook de gebroeders Hueting zijn rocksterren. Rocco is de charismatische toetsenist van De Staat; Jimmi is een waar jazzwonder op de drums en heeft zijn eigen band Jo Goes Hunting.

Op dit moment zijn de singles This Is Happening, Get It Done en Money For Sale te beluisteren. Meer tracks volgen in de komende maanden.

Vind deze artiest op
Tickets