Programma

BRUISWEKEN DÉ KICK-OFF VOOR NIEUWE ZWOLSE STUDENTEN

De Zwolse studentenintroductie Bruisweken gaan online en met enkele aanpassingen in fysieke vorm door. Het programma onderdeel ‘Bruisgames’ in Park de Wezenlanden komt door de coronamaatregelen te vervallen. De overige onderdelen (het online programma, het op maat gemaakte programma van de verschillende opleidingen en ‘Escape de Binnenstad’) gaan door.

MEER INFO

Net Bevestigd

Onze Headliners

Programma

sep.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

okt.

Sluiten
Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

RONDÉ

GET TO YOU TOUR

  • Datum
  • Aanvang
  • Zaal open
  • Prijs€ 22,00
  • LocatieGrote Zaal
Kies je tickets
  • Normaal
    € 22,00
    0

Het optreden van RONDÉ is vanwege productionele redenen opnieuw verplaatst. De nieuwe datum is zaterdag 18 december. Beide rondes zijn samengevoegd tot één ronde.  De nieuwe tijden zijn:

Deuren: 18:00

Show: 19:00

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers worden per mail op de hoogte gebracht.

De jonge Utrechtse indiepopband Rondé met frontvrouw Rikki Borgelt brak in 2014 meteen door met hun eerste single Run, en een jaar later nog een keer toen het werd gebruikt in een bierreclame. Op hun debuutalbum uit 2015 viel behalve de intense zang van Borgelt ook op hoe goed doortimmerd de nummers van Rondé zijn, maar ja, de leden hebben niet voor niets de Herman Brood-academie doorlopen. Hun tweede plaat Flourish (2019) namen ze op in Berlijn en dat is te horen aan de elektronische injectie die hun muziek heeft gekregen.