Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

BRUISWEKEN 2021

De Bruisweken van 2021 waren weer een groot succes, ondanks alle veranderingen! We zien jullie weer met ons jaarprogramma en met de Bruisweken van 2022!

MEER INFO

Net Bevestigd

Onze Headliners

Programma

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

okt.

Sluiten
Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

NINA JUNE

 • Datum
 • Aanvang
 • Zaal open
 • Prijs€ 17,00
 • LocatieKleine Zaal
Kies je tickets
 • NORMAAL
  € 17,00
  0
 • ROLSTOELTICKET
  € 17,00
  0

NINA JUNE

De Amsterdamse zilverblonde zangeres Nina June maakt filmische popsongs over de zoektocht naar liefde en zingeving in een tijd waarin vluchtigheid de norm lijkt te zijn. Op haar op opkomende EP durft de singer-songwriter met een kritische blik naar zichzelf en de wereld om zich heen te kijken en verbindt ze de onverbloemde emotie in haar teksten met gelaagde arrangementen van piano, gitaar, strijkers en natuurlijke soundscapes. Nina’s muziek laat zich het best beschrijven als “melancholic nostalgia” en roept daarmee de vergelijking op met artiesten als Ane Brun, Air en The Paper Kites.

In 2019 tekent Nina bij Nettwerk, een gerenommeerd Canadees label dat artiesten als Angus & Julia Stone, The Paper Kites en Passenger vertegenwoordigt en brengt daar haar EP “Shadows & Riddles” uit. Ze tourt dat jaar twee maal als supportact door Europa. In 2020 vertrekt Nina naar Londen om aan nieuwe songs te werken met producer Duncan Mills (Florence+The Machine, The Vaccines, Jamie Cullum) en strijkersarrangeur Sally Herbert (Björk, Radiohead, London Grammar). Haar singles ‘Rainbow Ashes’ en ‘Like an Enemy’ zijn de eerste twee van een serie nieuwe songs die zij in 2021 zal uitbrengen.

Vind deze artiest op