Programma

BRUISWEKEN 2021

De Bruisweken van 2021 waren weer een groot succes, ondanks alle veranderingen! We zien jullie weer met ons jaarprogramma en met de Bruisweken van 2022!

MEER INFO

Net Bevestigd

Onze Headliners

Programma

aug.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

okt.

Sluiten

BRUISWEKEN OOK DIT JAAR DÉ KICK-OFF VOOR NIEUWE ZWOLSE STUDENTEN

  • Datum

De Zwolse studentenintroductie Bruisweken gaan online en met enkele aanpassingen in fysieke vorm door. Het programma onderdeel ‘Bruisgames’ in Park de Wezenlanden komt door de coronamaatregelen te vervallen. De overige onderdelen (het online programma, het op maat gemaakte programma van de verschillende opleidingen en ‘Escape de Binnenstad’) gaan door.

Deze voorstelling is geweest

Helaas zijn de Bruisgames, een groots fysiek spektakel in Park de Wezenlanden, door de huidige maatregelen niet uitvoerbaar. Na overleg tussen de bestuurders van Zwolse HBO en MBO instellingen en organisator Buro Ruis is er besloten om de Bruisgames te laten vervallen. Gelukkig blijft er desondanks nog voldoende fysiek programma overeind om elkaar tijdens de Zwolse introductie in de ogen te kunnen kijken. Escape de Binnenstad: een escape route in de monumentale binnenstad van Zwolle. Deze activiteit vindt in kleine groepen plaats en wordt uitgesmeerd over een langere periode en is ook na de Bruisweken te volgen. De indeling hiervoor wordt gemaakt in samenspraak met je opleiding, houd hiervoor dus je schoolmail in de gaten. Online programma: er is net als vorig jaar een uitgebreid online programma beschikbaar met onder andere Man Man Man de podcast, Uitgelicht van studievereniging Waltertje met onder andere Donny Roelvink en Het ArtEZ Poporkest. De online content is vanaf maandag 30 augustus beschikbaar op www.bruisweken.nl Programma opleidingen: het opleidingsprogramma vindt plaats op school/campus, opleidingen geven hier hun eigen invulling aan. Centraal staat het leren kennen van de medestudenten en uiteraard alle zaken rondom de opleiding. Informatie: je ontvangt alle informatie over je introductie van je opleiding. Heb je alsnog nog vragen? Probeer het dan eerst bij je opleiding of bel of app naar het BIP (Bruis Informatie Punt) nummer op 06- 27616152. Het BIP nummer is operationeel vanaf maandag 30 augustus.