RAW ESSENCE - URBAN DANCE BATTLE

Datum zo 22 dec 2019
Locatie Grote Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 12:30
Zaal open 11:30
Normaal 10,00
Aan de deur 15,00
Bestel tickets

Na een knallend 5-jarig jubileum in 2018, is Raw Essence Dance Battle terug! Met de vetste freestyle solo-, duo- en crewbattles gaan we weer los op de grootste dansvloer van Zwolle.

Ben jij er klaar voor om je tegenstander uit te dagen op de dansvloer, of wil je laten zien hoe awesome jouw dansskills zijn? Schrijf je dan NU in om zeker te zijn van je plek!

Breakdance, House, Hip-hop en All style Crew Battles

Tijdens deze rondes zal er gefreestyled worden. Dit houdt in dat er geïmproviseerd wordt binnen een bepaalde (dans)stijl op muziek waarmee de dansers niet bekend zijn. Zij zullen beoordeeld worden door professionele juryleden die zelf op dit moment aan de top van de scene staan.

Categorieën:
Breakdance: 1 vs. 1: - prize: € 100,-
House Battle: 1 vs. 1 – prize: € 100,-
Hip-hop Battle t/m 15: 2 vs. 2 – set schoenen
Hip-hop Battle 16+: 2 vs. 2 – prize: € 200,-
All style Crew Battle: 3 vs. 3 – prize: € 300,-

Wat je kunt verwachten is een dag vol elementen uit de Urban Scene. Er zijn toffe optredens, je kunt rappen op het open podium en er is catering aanwezig voor de benodigde brandstof. Uiteraard zal de dag begeleid worden door de beste DJ’s en MC’s (hosts). Aan de gezellige vibe valt niet te ontkomen! Ook als je geen danser of rapper bent is dit evenement zeker een bezoekje waard, er valt namelijk genoeg te zien en te beleven!


Raw Essence wordt georganiseerd i.s.m. dansschool Social Dance en mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel en BUZ.

ENGLISH

After a fantastic 5-year anniversary in 2018, Raw Essence Dance Battle is back! We will rock the biggest dancefloor of Zwolle with the best freestyle solo-, duo and crewbattles.

Are you ready for this challenge? Or do you want to show your awesome dancemoves? Register NOW to be sure of your participation!

RAW ESSENCE INSCHRIJFFORMULIER 


Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.