CLOSET SALE - KLERENZOOI
DUTCH SUSTAINABLE FASHION WEEK FESTIVAL

Datum za 12 okt 2019
Locatie Nieuwe Markt
Status Bevestigd
Aanvang 12:00
Zaal open 12:00
Einde 19:00
Particulieren €20.00
Bedrijf €50,00
Gratis

De Closet Sale is onderdeel van het festival KLERENZOOI en vindt plaats op 12 oktober van 12:00-20:00u op plein de Nieuwe Markt in Zwolle.

Laten we met z’n allen de mode industrie een beetje opruimen, struin je kast door, selecteer de items die je niet meer draagt, maar nog wel verkoopbaar zijn en let’s clean up & resell! Jouw kraampje is JOUW toko, dus versier deze met je meest creatieve uitspatting en maak hem de allerleukste van het plein! Naast de Closet Sale is er een not your regular fashion show in samenwerking met Landstede en Wehkamp, een sweatshop waarin Deltion studenten fabrieken in Bangladesh nabootsen, een repair cafe waar je je kleding kan laten (ver)maken en natuurlijk food, drinks en muziek. Hier WIL je bij zijn! Schrijf je snel in om je plekje te garanderen, we zien je de 12de!

 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.