SCHUTTEVAERDERS
SUPPORT: TURBID MILK

Datum do 03 okt 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 19:30
Prijs € 9,50
Bestel tickets

Wat ooit in 2017 begon als een hiphopduo die op gratis beats zalen leeg speelde, is uitgegroeid tot een verrassende live-act. Samen met producer Olaf en gitarist Douwe kregen de Schuttevaerders de wind in de zeilen. Eind 2018 debuteerde het viertal op Spotify met het studentenculthitje ‘Mandarijn’ en in 2019 werden er nog meer etenswaren op de streamingsdiensten gedropt. Met de sound van hun laatste single ‘Pindakaas Hagelslag’ ontstond de koers voor hun nieuwe EP: Funky hip-pop.

Op 3 oktober is het land eindelijk in zicht en brengen zij live in Hedon hun EP uit. Een EP die zal voelen alsof je je nek verbrandt in de herfstzon. Met thema’s als liefde, de maatschappij en natuurlijk eten. De avond belooft een Goede Wanorde te worden, want de jongens nemen een liveband mee en als kers op de aperitief speelt Turbid Milk in het voorprogramma. 

SUPPORT: TURBID MILK

Turbid Milk is een duo bestaande uit twee paar stembanden, wat snaarinstrumenten en een flinke dosis sproeten. Hun muziek is een mix van zowel Engels- als Nederlandstalige pop, funk en kleinkunstnummers. De van oorsprong Groningse meiden begonnen in 2016 met het spelen van covers waar ze stuk voor stuk een scheutje Turbid Milk aan toevoegden. Sinds twee jaar schrijven ze ook eigen nummers, waarvan 'Briefje Aan M'n Liefje' als eerste single uit kwam in 2019. Het duo is regelmatig te horen in kroegen, cafés en theaters door noordoost Nederland.

 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.