Dit evenement is geweest

Gerson Main en Freez ontmoeten elkaar op 2016 op de Bruisboot en sindsdien maken de heren geregeld samen muziek! We zijn dan ook onwijs trots dat we deze heren weer samen kunnen zien, drie jaar later, op de Bruisboot!

GERSON MAIN 

Gerson Main maakt, naar eigen zeggen, dansbare poëzie, eigenzinnige levensliederen en Caribische country. Hij werd in 2015 bekend toen hij meedeed aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland en noemde zijn eerste album “De Slechtste Singer-Songwriter” van Nederland. Maar dat is hij zéker niet!  Wij kijken uit naar zijn optreden voor ons bij het KinderMuziekFestival! Gerson Main heeft al veel opgetreden. Zo stond hij onder andere op Lowlands, Solar, Eurosonic Noorderslag en theaterfestival De Parade. En dat bewijst maar weer hoe goed Gerson is.

 

FREEZ

Stel je een muzikant voor met verhalen van de straat, het taalgevoel van Gerard Reve en de charme van James Dean en voilà, je hebt Freez. Deze Zwolse songsmid start zijn carrière als hiphopper en schrijft inmiddels liedjes vol donkere romantiek.

Vanachter de piano versmeedt hij serieuze rap met pakkende melodieën die hij live speelt met band. Zijn muziek is rauw, stads en eerlijk met een enorme dosis taalgevoel en poëzie. Hiphop noir die zich vermomt als catchy pop. Songs vol overdenkingen over de levenswandel van zichzelf en de mensen om hem heen, oprecht en niet schuw voor wat er in de schaduw leeft. Niet voor niets werken zowel Typhoon, Rico & Sticks als Spinvis graag met hem samen en stond hij al meermaals als gastartiest voor een volle Ziggo Dome en Heineken Music Hall. Na zijn debuutplaat Les Demoiselles neemt Freez je op zijn nieuwe album mee in zijn zoektocht van jonge rapper tot een man die wil excelleren in het leven en in de muziek. De enige artiest die rustig Arctic Monkeys, Spinvis en Snoop Dogg in één adem noemt om je vervolgens grijnzend weer net zo hard mee de andere kant op te nemen. 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.