FIFA TOERNOOI

Datum di 15 okt 2019
Locatie Het Vliegende Paard
Status Net bevestigd
Aanvang 19:00
Zaal open 19:00
Prijs € 7,50
Bestel tickets

Ben jij de beste in FIFA en ben je het zat om steeds je vrienden in te maken of heb je geen vrienden om tegen te spelen? Kom dan op dinsdag 15 oktober je FIFA skills tonen tijdens het FIFA toernooi in Het Vliegende Paard! De top 3 spelers vallen in de prijzen.

De wedstrijden worden gespeeld op de PS4 en uiteraard met de nieuwe FIFA 20. De finale wordt vertoond op een groot scherm. Deelname is per persoon en niet in teams.

Tickets: €7,50 (pas als je betaald hebt ben je verzekerd van deelname)

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.