LUX ft. SNELLE JELLE / ABSTRACT
DJ BERKUM

Datum za 09 nov 2019
Locatie Grote Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 23:00
Zaal open 23:00
Early bird 6,00
Normaal 10,00
Bestel tickets

We zijn op 09 november weer terug met het lekkerste R&B en hiphopfeest van Zwolle! Deze editie LUX hebben we man of the match Snelle Jelle weten te strikken. Als producer werkte hij al eens met de grootste namen en bracht hij onlangs met The Magnificent 7 een instrumentaal album uit met het uitzonderlijke gastoptreden van Wu-Tang Clan members Ghostface Hilla en The Rza. Als DJ wordt Snelle Jelle al jaar en dag beschouwd als één van de grootste DJ's van Nederland en wordt hij door vele collega's ook wel ‘Your favorite dj’s favorite dj' genoemd. 

Om onze urban-liefhebbers nog extra te verwennen hebben we niemand minder ‘president’ ABSTRACT en onze vaste resident DJ Berkum uitgenodigd om de line-up compleet te maken.

Lux, geen lauwe zweverige tunes, maar van het begin tot einde knallen met de heetste dansbare tracks.

 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.