BRUISBOOT: NONCHELANGE / SPROKEN
STADSFESTIVAL

Datum zo 08 sep 2019
Locatie Stadsfestival
Status Net bevestigd
Aanvang 15:00
Zaal open 15:00
Prijs € 15,00
Bestel tickets

Nonchelange

NONCHELANGE is het helemaal - en daarmee bedoelt hij dat hij bijna alles zelf doet. De zelfbenoemde narcist speelt bijna elk instrument en produceert ook nog eens alles zelf. Daar bovenop gebruikt hij dan ook nog eens zijn eigen stem wat resulteert in een heel bijzondere eigen saus. Voor zijn nieuwe project ‘Gelukkig, Gelukkig’ sloeg hij echter wel de handen ineen met andere muzikanten wat heeft geleid tot een nog muzikaler geheel. Het project is nog niet in zijn totaliteit online te beluisteren, echter performed hij dit al wel live - en dit is een hele bijzondere ervaring, waarbij ook je lachspieren op proef worden gesteld.

Sproken

SPROKEN staat voor feesten maar ze willen de bezoeker ook een duidelijke boodschap meegeven. Feesten doe je namelijk niet alleen, dus kijk wat vaker om je heen. Niet alleen nu, maar ook morgen en alle dagen die nog komen.

 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.