Pathe aan de Gracht: Drijf- inn Cinema
Film: BOHEMIAN RHAPSODY

Datum zo 08 sep 2019
Locatie Potgietersingel
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 20:00
Prijs € 0,00
Gratis

De kijkwijzer voor Bohemian Rhapsody is 12+

Na meerdere succesvolle edities van Pathé aan de gracht zijn Pathé, Buro Ruis en Hedon tijdens het Stadsfestival terug met een nieuwe editie van:Drijf-Inn Cinema! Deze buitenbios is niet alleen aan de gracht maar ook op de gracht! Dus neem je jacht, roeiboot, zitzak, bank of klapstoel mee naar de Potgietersingel en geniet van de film.

Op zondagavond 08 september kun je gratis genieten van de nu al legendarische film Bohemian Rhapsody! 

BOHEMIAN RHAPSODY 

Freddie Mercury, zanger van Queen, groeit uit tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De band heeft met hun met iconische liedjes een revolutionair geluid, maar de levensstijl van Freddie laat de band bijna ineenstorten.

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.