COMEDY NIGHT
RAYEN PANDAY / MC RUUD SMULDERS / ANDRIES TUNRU / ARBI EL AYACHI

Datum wo 23 okt 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 20:00
Prijs € 12,50
Bestel tickets

Woensdag 23 oktober  is de grote zaal van Hedon het toneel voor vier Nederlandse top cabaretiers tijdens de Comedy Night!

Rayen Panday

Rayen Panday gaat momenteel al een komeet!!! Afgelopen seizoen werd onder andere zijn voorstelling uitgezonden op Netflix. Rayen is een van de comedians van de Netflix serie comedians of the World. Daarnaast is hij van de vaste gezichten van de Comedytrian. Panday heeft verschillende keren op Lowlands gespeeld. Voorstellingen van hem zijn uitgezonden op de VARA. Het is duidelijk, een top talent. Vanavond gaat Rayen in Hedon nieuwe dingen uitproberen voor zijn nieuwe voorstelling Trigger.  

MC Ruud Smulders

Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Multidisciplinair is altijd een goed woord voor een subsidie-aanvraag en in 2014 won hij geen persoonlijkheidsprijs. Al met al genoeg informatie om zonder enige verwachting te gaan kijken naar iemand die je niet kent, maar toch grappig is.

Andries Tunru

Andries Tunru studeerde aan de Koningstheateracademie Den Bosch, waar hij in 2015 afstudeerde. In 2016 stond hij in de finale van het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival, won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In 2017 was hij finalist van cabaretfestival Cameretten, waar hij de persoonlijkheidsprijs won. Momenteel is Andries ook een van de comedians van het Het Comedyhuis in Utrecht.

Arbi El Ayachi

Al sinds Arbi kan lopen, wandelt hij al tegen de stroom in. Koppig, nieuwsgierig én hardleers. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet…Je kunt het vanavond zelf zien bij ons in Hedon.

 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.