ZEROGUAP
$KEER & BOO$ / NA$I / DFG / GUAN (DJ)

Datum vr 27 sep 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 20:00
Einde 1:00
Prijs € 5,00
Leeftijd 16+ (ID Verplicht)
Bestel tickets

ZEROGUAP, wat is begonnen als een DJ-act groeit nu uit tot het hiphop feestje van Zwolle en omstreken. De eerste editie zal 27 september plaatsvinden met geleens $KEER&BOO$', 'NA$I'uit Den Helder en Zwolle's finest: DFG. 

$KEER&BOO$

$KEER&BOO$ HEEFT GEEN BESCHRIJVING NODIG. BOTTEN GAAN BREKEN EN SCHEDELS GAAN KRAKEN. 666

NA$I

"Alles wat ik doe moet iconisch zijn en klinken als een film voor mij, of dat jou een rustige scene of juist actie... Normale dagelijkse shit, I'm just out here being fly, aan het lachen om domme shit en aan het genieten van mooie vrouwen en lekker eten"

DFG

DFG is een ontembaar collectief uit Zwolle met alles aan boord om je audiovisueel te overdonderen met hun eigen taal en vibe. Rappers en producers dagen elkaar continu uit met als resultaat de beste beats, rhymes en flows uit alle hoeken van de muziek. Verpakt in clips en artwork door een stel al even enthousiaste visual artists. Het is moeilijk grip krijgen op deze jonge honden, maar het duurt nooit lang voor je wordt meegetrokken in hun universum vol lauwwarme biri’s, frisse soda’s en paarse hazewolken. Een georganiseerde chaos met Zwolle als decor.

 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.