FATBOY CINEMA - MOON

Datum vr 23 aug 2019
Locatie Lübeckplein
Status Geannuleerd
Aanvang 00:30
Zaal open 23:59
Prijs € 12,50

Wegens tegenvallende kaartverkoop is er besloten om deze opvoering te annuleren. Kaartkopers hebben inmiddels mail gehad.

Er zijn nog wel kaarten verkrijgbaar voor:

Fatboy Cinema - Scott Pilgrim VS The World

Fatboy Cinema - Gone Girl

 

Na een succesvolle editie in 2018 komt de buiten bios op 22 & 23 augustus terug naar het Lubeckplein in Zwolle. Vorig jaar ging de kaartverkoop zo snel dat we dit jaar met een extra film komen op vrijdagnacht. Een Fatboy en een koptelefoon zitten bij de ticketprijs inbegrepen. Daarnaast krijg je het eerste drankje en zakje popcorn van ons! Lekker onderuitgezakt in één van de Fatboy’s kun je genieten van de tofste films!

MOON

X

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.