BREAKBAAR: NYMFO
AUDIO ASSAULT / KRAKOV / SOBANIC

Datum za 19 okt 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 23:00
Zaal open 23:00
Early Bird €5,00
Normaal €9,00
Leeftijd 18+ (ID Verplicht)
Bestel tickets

Snares die je trommelvliezen laten scheuren en keiharde basslines, dit is Breakbaar! Hét feest met de allerdikste drum-n-bass en dubstep met dit keer NYMFO achter de decks! 

Nymfo

Een DJ in hart en ziel met veel ervaring, als Nymfo verzamelt hij al jarenlang Airmiles langs de internationale festivals en podia. Nymfo gaat al meer dan tien jaar mee als DJ en werd in het verleden twee keer uitgeroepen tot beste drum ’n bass DJ van Nederland.

 

  

 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.