SONS OF THE EAST
ENIGE NL-SHOW

Datum vr 22 nov 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Uitverkocht
Aanvang 20:30
Zaal open 20:00
Einde 23:00
Prijs € 28,00
Uitverkocht

Na talloze uitverkochte shows in Berlijn, Barcelona, Madrid en Leeds zijn ze terug van weggeweest. Sons Of The East komen naar Europa met de Unplugged Tour 2019! De band groeide de afgelopen jaren in populariteit met miljoenen streams op Spotify en views op YouTube.

Met hun unieke indie-folk sound en aanstekelijke energie zoals je alleen van hen gewend bent, zijn we trots ze te verwelkomen in onze Zwolse poptempel met hun enige show in Nederland! Terug naar waar het allemaal begon, als akoestisch trio in een intieme setting. Een aanrader voor de liefhebbers van artiesten als Bear’s Den, Matt Corby of Mumford & Sons.

 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.