BRUISCONCERT: SUZAN & FREEK / SNELLE / DAREDEVILS

Datum di 27 aug 2019
Locatie Grote Kerkplein
Status Bevestigd
Aanvang 19:30
Zaal open 19:30
Prijs € 0,00
Gratis

Het Bruisconcert vindt plaats op het Grote Kerkplein en is vrij toegankelijk voor iedereen!

Op dinsdagavond 27 augustus vindt op het Grote Kerkplein het jaarlijks terugkerende Bruisconcert plaats! Het Bruisconcert is onderdeel van de HBO Bruisweek die van 26 tm 28 augustus in Zwolle zal plaatsvinden. Het Bruisconcert maakt weliswaar onderdeel uit van het introductieprogramma, maar is vrij toegankelijk voor iedereen. Ook dit jaar is Buro Ruis er weer in geslaagd om een line-up samen te stellen met gevestigde namen uit verschillende genres waarmee het Bruisconcert een feest van en voor iedereen!

LINE-UP: SUZAN & FREEK / SNELLE / DAREDEVILS.

SUZAN & FREEK

Met trots mogen wij aankondigen dat Nederlands' bekenste muziekduo/- lovebirds Suzan & Freek de avond aftrappen. Suzan & Freek ken je natuurlijk van de met Goud bekroonde hitsingle Als het avond is en hun ongekend populaire YouTube-kanaal vol met covers als Altijd Wel Iemand en Jolene.

SNELLE

Misschien wel de snelst opkomende talenten uit de Nederlandse hiphop van dit jaar is natuurlijk Snelle! Zijn carrière gaat momenteel Plankgas. Zo kreeg hij begin dit jaar nog een platina plaat voor zijn single Scars en een won hij de FunX Music Award in de categorie Best Song.

DAREDEVILS

Het Bruisconcert sluit af met het knallende sterrenteam de DareDevils! Bereid je voor op een muzikale blikseminslag waarbij de bekendste classics en gewaagde actuele hits in elkaar zullen versmelten!

Foto: Christein Hoffen


Het Bruisconcert is onderdeel van de HBO Bruisweek die van 26 t/m 28 augustus in Zwolle zal plaatsvinden. Het Bruisconcert maakt weliswaar onderdeel uit van het introductieprogramma voor alle Zwolse studenten, maar is vrij toegankelijk voor iedereen.

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.