KULTURE KLUB XL: TIME BANDITS (LIVE)
HANS STROEVE / JAAP BRIENEN

Datum vr 08 nov 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 22:00
Zaal open 22:00
Prijs € 15,00
Leeftijd 18+ (ID Verplicht)
Bestel tickets

We vieren het leven van nu, met de muziek van toen we allemaal nog lekker jong waren. Want terwijl jij rondsprong op je Lolobal of speelde met je Murdock-pop, was er verdomd veel goede muziek op de radio en dat is precies de muziek die voorbij komt bij Kulture Klub. Na meerdere uitverkochte edities in de klein zaal verplaatsen we Kulture Klub nu naar de grote zaal van Hedon. Op 08 november pakken we groots uit met één van de iconen uit de jaren '80: Time Bandits.

TIME BANDITS 

Time Bandits is onlosmakelijk verbonden met de 80’s waarin ze niet uit de charts weg te slaan waren! In 1981 scoorden de Time Bandits met de eerste single direct een grote (dans)hit met Live It Up, dat zelfs op de eerste plaats van de Amerikaanse Dance Charts terechtkwam. In 1983 bereikte het nummer I’m Specialized In You de tweede plaats in de top 40. Het was een monsterhit met meer dan 90.000 verkochte exemplaren in Nederland en 450.000 in Frankrijk. Ook de daarop volgende single Listen To The Man With The Golden Voice haalde de top 10.Kenmerkend aan de Time Bandits is het professionele geluid van funk, disco, soul en rock gecombineerd met het onmiskenbare stem- en gitaargeluid van Alides Hidding. 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.