VOOR AL WAT IK BEMIN: BAZART, TOURIST LEMC E.A.
BAZART / TOURIST LEMC / AAFKE ROMEIJN / BRIHANG / EVA VAN MANEN / FREEZ

Datum zo 24 nov 2019
Locatie Hedon
Status Bevestigd
Aanvang 16:00
Zaal open 15:30
Early Bird €27,00
Normaal €32,00
Bestel tickets

Het muziekfestival Voor Al Wat Ik Bemin kent slechts één gemene deler: een voorliefde voor de vaderlandse taal en de muziek en poëzie die hieruit voortgekomen is. Van intieme optredens tot energieke showcases van Freez en Aafke Romeijn tot een kruisbestuiving aan genres met artiesten uit België zoals Tourist LeMC, Bazart, Brihang en Eva van Manen.

Op zondag 24 november wordt heel Hedon omgetoverd tot een indoorfestival waarbij de bezoeker naast het reguliere muziekprogramma een divers randprogramma kan bezoeken met o.a. een Instagram expositie van instagramdichters @tanteagaath, @eventjeseefje en @hartkamers en optredens het Zwolse Songwritersgilde.

LINE-UP: BAZART / TOURIST LEMC / AAFKE ROMEIJN / BRIHANG / EVA VAN MANEN  / FREEZ

 

RANDPROGRAMMERING: INSTAGRAMDICHTERS: @TANTEAGAATH, @EVENTJESEEFJE, @HARTKAMERS / SONGRWITERSGILDE / KUNSTBENDE

 

BAZART

TOURIST LEMC

AAFKE ROMEIJN

EVA VAN MANEN

BRIHANG

FREEZ

 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.