Dit evenement is geweest

Gratis

Als (young)professional in de creatieve industrie ben je nooit uitgeleerd. We hebben daarom voor jou een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de creatieve industrie belichten. Samen met onder andere Buro Ruis, Hedon en de Zwolse Theaters hebben we een interessant programma samengesteld. Zo helpen we je om eventuele ingewikkelde kwesties op te lossen en delen we tips en tricks van experts uit de creatieve industrie. Na afloop van de ACI is er ruimte om de sprekers te ontmoeten, vragen te stellen en te netwerken.

 

De ACI tijdens Proto worden mede mogelijk gemaakt door Buro Ruis, Hedon & de Zwolse Theaters. Tijdens deze ACI zal dieper ingegaan worden op de onderwerpen Muziek, Theater, AV-Techniek.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.