Dit evenement is geweest

Gratis

Voor PROTO bundelen Landstede Mediaredactie, Hedon, Zwolse Theaters en Buro Ruis hun krachten. Tijdens live een tv-uitzending, gemaakt door eerstejaars Mediaredactie studenten, worden de thema’s Fashion, Dance, Zang en Musical belicht. Met reportages en met gasten die (young)professionals in de creatieve industrie met hun ervaring verder kunnen helpen.
Na afloop van de tv-uitzending is er ruimte om de gasten te ontmoeten, vragen te stellen en te netwerken.

Het programma komt tot stand vanuit het idee van Hedon Academy maar voor deze gelegenheid een speciale invulling samen met bovengenoemde partners.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.