Dit evenement is geweest

Poetry Circle Nowhere heeft haar eerste jaar in haar nieuwe home town Zwolle erop zitten. Om dit feestelijk en gepast te vieren treden op 6 juli in Hedon grote namen en nieuw talent uit Zwolle gezamenlijk met leden van Poetry Circle Nowhere op in een avondvullend woordkunstprogramma, met op het rijke menu de volgende artiesten:

De Fakkelteit & Rico
Sticks
Laura van Eck & Bas Gankema
Sarah Lucassen
Elten Kiene (Host)

Dit programma is samengesteld door verschillende (literaire) organisaties en podia uit Zwolle, te weten: Hedon Zwolle, Buro Ruis, PlankenPoëzie, De Fakkelteit en de Verhalenboot.

Over Poetry Circle Nowhere 
Poetry Circle maakt performances en voorstellingen voor theaters, festivals, huiskamers, boomhutten en andere plekken. De verschillende Circles zijn ondergebracht in Nowhere Amsterdam (Amsterdam), WORM (Rotterdam), Theater De Nieuwe Vorst & Tilt (Tilburg), Dynamo (Eindhoven), Neushoorn (Leeuwarden) en Hedon. De Poetry Circle Manifestatie in Hedon is de zevende editie van het reizende woordkunstfestival. Het wordt mede mogelijk gemaakt door de fondsen Fonds voor Cultuurparticipatie, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Provincie Overijssel, Hervormd Weeshuis Zwolle en Stadkamer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.