Dit evenement is geweest

Gratis

BRUIS-STAGE PROGRAMMA:

Op zaterdag speelt de vierkoppige band Cloudy Daze de sterren van de hemel op onze Bruis-Stage. In hun nummers creëren zij een eigen sound die doet denken aan de jaren 60 en 70. De dromerige, gevoelige nummers wisselen zich af met meer energieke nummers die doen denken aan The Beatles, The Rolling Stones en The Byrds.

Zondag is het de beurt aan Høsky. Dit eigenzinnige akoestische duo maakt normaal gesproken deel uit van de psychedelische punkband VENHILL. Met Høsky slaan gitarist Erik Bandt en zangeres Jaro Marike Scheper een andere weg in, en wagen zich aan een breed scala heerlijke laid-back soulvolle muziek. Van The Beatles tot Amy Winehouse en van Bill Withers naar Janis Joplin laten ze horen wat zij het liefst spelen.


Op zowel zaterdag- als zondagavond kan er keihard worden gedanst in onze Silent Disco. Twee kanalen, dus jij kiest waarop je danst! Kies je voor de drie H’s (Hiphop, House en Hitjes) van DJ Hennesy of houd je meer van een verrassing en ga je los op de mysterieuze klanken van onze mystery guest DJ?

De maan. 384.450 kilometer verwijderd van planeet aarde. Zo ver weg, dat velen van een reis ernaartoe slechts kunnen dromen, maar toch precies dichtbij genoeg voor sommigen om van die droom werkelijkheid te maken.

22 en 23 juni 2019 wordt een cluster aanstormend talent van de ArtEZ opleiding Docent Theater het heelal in gelanceerd, tijdens hun grootste en meest uitdagende missie tot nu toe: MAANMISSIE. Maak kennis met deze nieuwe generatie theatermakers die in en om Schouwburg Odeon hun eindwerk presenteren: sociaal geëngageerd, beeldend, muzikaal, jong en brutaal.

Kom als passagier van het festival kijken naar de voorstellingen, theatrale routes, films en performances. Zweef daarnaast ook binnen bij inspirerende workshops, houd een muzikale pitstop bij een van de bands op de Bruis-Stage en wijd de nacht in met een dansje in de silent disco.

MAANMISSIE zal je verrassen en verbazen, inspireren en doen twijfelen, laten lachen, doen denken, en nog veel meer. Trek je ruimtepak aan en stap 22 en 23 juni aan boord van onze raket richting de maan.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.