ARTEZ DOCENT THEATER FINALS FESTIVAL: MAANMISSIE

  • Datum

BRUIS-STAGE PROGRAMMA:

Op zaterdag speelt de vierkoppige band Cloudy Daze de sterren van de hemel op onze Bruis-Stage. In hun nummers creëren zij een eigen sound die doet denken aan de jaren 60 en 70. De dromerige, gevoelige nummers wisselen zich af met meer energieke nummers die doen denken aan The Beatles, The Rolling Stones en The Byrds.

Zondag is het de beurt aan Høsky. Dit eigenzinnige akoestische duo maakt normaal gesproken deel uit van de psychedelische punkband VENHILL. Met Høsky slaan gitarist Erik Bandt en zangeres Jaro Marike Scheper een andere weg in, en wagen zich aan een breed scala heerlijke laid-back soulvolle muziek. Van The Beatles tot Amy Winehouse en van Bill Withers naar Janis Joplin laten ze horen wat zij het liefst spelen.


Op zowel zaterdag- als zondagavond kan er keihard worden gedanst in onze Silent Disco. Twee kanalen, dus jij kiest waarop je danst! Kies je voor de drie H’s (Hiphop, House en Hitjes) van DJ Hennesy of houd je meer van een verrassing en ga je los op de mysterieuze klanken van onze mystery guest DJ?

Deze voorstelling is geweest

<p><strong><em>De maan. 384.450 kilometer verwijderd van planeet aarde. Zo ver weg, dat velen van een reis ernaartoe slechts kunnen dromen, maar toch precies dichtbij genoeg voor sommigen om van di...

Net Bevestigd

Onze Headliners

Programma

jul.

aug.

sep.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

okt.