Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

BRUISWEKEN 2021

De Bruisweken van 2021 waren weer een groot succes, ondanks alle veranderingen! We zien jullie weer met ons jaarprogramma en met de Bruisweken van 2022!

MEER INFO

Net Bevestigd

Onze Headliners

Programma

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

okt.

Sluiten
Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

MARIKE JAGER

support: MILO

 • Datum
 • Aanvang
 • Zaal open
 • Prijs€ 16,00
 • LocatieKleine Zaal
 • StatusGewijzigd
Kies je tickets
 • Normaal
  € 16,00
  0

Deze show van Marike Jager is verplaatst naar vrijdag 29 april 2022.

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

MARIKE JAGER

Eén van Nederlands meest avontuurlijke singersongwriters. Marike Jager is terug als nooit tevoren! Trouwe fans weten het al jaren: ze betovert, ontroert, verplettert en boeit van begin tot eind. Vanavond staat ze op het podium met bandlid en drummer Martijn Bosman (oa Gotcha!, Henny Vrienten). Een verrassing voor beiden en ook voor ons, want eigenlijk zou Marike met haar hele band het nieuwe album ‘Hey Are You OK’ laten horen. Maar 2020 liep anders….. Het was Martijn die Marike inspireerde toen het virus plotsklaps alle concerten afbrak en het stil werd. Na een fijn telefoongesprek mailt hij haar spontaan een drumbeat ter inspiratie. En die inspiratie was meer dan welkom. Beiden voelen een prikkeling om samen iets te maken. Wie weet kan dat wel samen? Maar hoe gaat zoiets op afstand? Via de email begint het schrijven, op zo’n 125 km van elkaar. Ritmes, melodieën en gitaarlijnen vliegen over en weer. Twee eigenzinnige karakters die samen het diepe inspringen en muziek gaan maken. Hoe dat klinkt? Hit me!

THE DAILY INDIE

Vanuit een grote liefde voor indie hebben Hedon en The Daily Indie besloten een samenwerkingsverbond aan te gaan, om gezamenlijk muziekliefhebbers bloot te stellen aan te tofste indie acts in de vorm van shows, interviews, acties, achtergrondartikelen. The Daily Indie is een platform dat zich naar eigen zeggen niet richt op snelle hypes, maar op artiesten, festivals, poppodia, boekers en labels waarvan zij vinden dat deze gehoord moeten worden.