POPQUIZ
THE LIVINGROOM PRESENTS: DE 8E EENMALIGE JAARLIJKSE POPQUIZ

Datum vr 27 sep 2019
Locatie Grote Zaal
Status Uitverkocht
Aanvang 20:00
Zaal open 19:30
Prijs € 12,00
Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden.  


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.


Na 7 keer een succesvolle quiz in The Livingroom, doen we dit jaar de 8e eenmalige popquiz XXL!! Pakkal en Gekke Henkie van Team Slayer hebben weer 12 rondes met uiteenlopende vragen bedacht, uiteraard weer met nieuwe thema’s, en zoals altijd met een flinke dosis humor.  Wat kan je verwachten? Een zeer uiteenlopende, toegankelijke quiz, met geluid en beeldfragmenten, en fotorondes. Van smartlap tot metal, en alles wat er maar tussen zit, van de jaren 60 tot deze eeuw. Het openingsfragment is natuurlijk weer van Slayer. En zal Sabrina ook weer langs komen?

Zoals gebruikelijk hebben we naast de hoofdprijs ook weer een prijs voor het origineelste antwoord, en ook voor de laatste plaats. En er zijn weer prachtige bonusprijzen te bemachtigen door de hele quiz heen.

Wees er op tijd bij, er is maar beperkt ruimte!

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.