Dit evenement is geweest

Gratis

De Europese verkiezingen komen eraan en dat gaan we natuurlijk vieren. Niet alleen omdat wij houden van een feestje, maar ook omdat wij de ALLEREERSTE Europeanen zijn die kunnen stemmen en wel in jouw favoriete studentencafé Het Vliegende Paard ! Wil jij de eerste Europeaan zijn die stemt voor deze verkiezingen? Kom dan op 23 mei van 00:00 tot 01:30!  Het randprogramma voor 23 mei wordt binnenkort bekendgemaakt.

Bekijk hieronder de aftermovie van de gemeenteraadsverkiezingen 2018 waarbij er voor het eerst in Nederland gestemd werd in het Vliegende Paard!

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.