Dit evenement is geweest

Bestel tickets  

Let op: De show van Rico, Sticks, Typhoon en Kubus zal stipt om 20:00 beginnen!

Na afloop van het concert zal Beats For Roy - Deep XL plaatsvinden! Kaarten hiervoor zijn apart verkrijgbaar via deze link! 

BEATS FOR ROY - LIVE

Een line-up waar menig muziekliefhebber van droomt! Op zaterdag 08 juni treedt het Zwolse titanentrio Typhoon, Rico  & Sticks en de alom geroemde producer Kubus  belangeloos op tijdens de benefietavond : BEATS FOR ROY – LIVE. Met deze unieke avond wordt er geld opgehaald voor  de stamceltherapie van Leroy Konjanan,  bij menig Zwollenaar bekend als Techno DJ Roy El Kei, en zijn strijd tegen een agressieve vorm van MS . Na afloop van het optreden draait niemand minder dan de beste hiphop DJ van Nederland,  Snelle Jelle, de ene na de andere classic .

‘’Het doel van de avond is om een mooi bedrag in te zamelen voor de behandeling. Daarnaast wil ik samen met de stichting iedereen bedanken die mij de afgelopen maanden heeft gesteund. Alle acties die werden opgezet, het was hartverwarmend. Daarom vieren we deze avond feest, samen met drie van de grootste muziekiconen van deze stad, thuis in Hedon’’. – Aldus Leroy Konjanan.

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.