JONG FILOSOFISCH CAFÉ
IS WETENSCHAP OOK MAAR EEN MENING?

Datum ma 29 apr 2019
Locatie Het Vliegende Paard
Status Bevestigd
Aanvang 20:15
Zaal open 20:00
Prijs € 0,00
Gratis

Deze avond gaan wij in gesprek over het onderwerp over de waarheid van wetenschap en hoe deze zich verhoud met onze werkelijkheid. Is de wetenschap altijd de waarheid? Of is onze eigen mening net zo belangrijk?

Achtergrond
------------------------------
Wetenschap staat onder druk. Werd er vroeger torenhoog tegenop gekeken, nu zie je dat ‘de gewone man’, of een prominent politicus, de eigen mening minstens evenveel waard vindt. Zie de discussie over het klimaat (Trump, Baudet), over inentingen en zelfs over het al dan niet bestaan van gaskamers in WO II.

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.