JACCO WYNIA

Datum vr 22 nov 2019
Locatie Statenzaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 19:30
Prijs € 9,50
Bestel tickets

Let op: Dit evenement is verplaatst naar de Statenzaal (Diezerstraat 80)

Bezoekers bekeken ook:


De Nederlandse componist en pianist Jacco Wynia neemt je mee naar een andere wereld met zijn neoklassieke muziek. Jacco Wynia zorgt ervoor dat de luisteraar zijn muziek beleeft, en creëert een intieme setting bij zijn optredens. Zijn muziek inspireert. In een muzikale reis krijgen schaduwzijden een plek, waardoor lichtpuntjes extra tot hun recht komen. Geïnspireerd door artiesten als Nils Frahm, Yann Tiersen en Ludovico Einaudi.

De laatste jaren is de neoklassieke muziek aan een grote opmars ondergaan. Jacco Wynia is hier een voorbeeld van. Muzikaal werd hij geschoold aan de Rockacademie in Tilburg en tijdens een jaar aan de University of Westminster in Londen. Voor zijn tweede album Discomfort wist Jacco als producer Gijs van Klooster te strikken, bekend van zijn werk met Joep Beving.


“Luchtig maar ook ingetogen en kwetsbaar.” – Mpodia

“Het zou me niet verbazen dat de troostende instrumentale muziek van Discomfort bij veel luisteraars een verslavende werking zal gaan hebben, wat een prachtplaat.” – Johnny’s
Garden


 

 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.