SON MIEUX

Datum do 12 dec 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 19:30
Prijs € 14,50
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Son Mieux is terug! Na een knettergoede show in Hedon begin van dit jaar is het tijd voor nog meer swingend gitaargeweld en popballads, in de Grote Zaal! Son Mieux is het alter ego van Camiel Meiresonne. Hoewel de jonge Camiel nog maar reeds zijn debuutalbum uit heeft neemt hij een schatkist vol ervaring met zich mee. Son Mieux speelde al op zijn elfde in een bandje en is professioneel muzikant sinds zijn veertiende waarnaar hij in Soul Sister Dance Revolution en All Missing Pieces speelde.

Camiel is naast liedjesschrijver, zanger, gitarist, toetsenist en producer te omschrijven als nachtvlinder, romanticus en gevoelsmens. Maar wel eentje die zijn zielenroerselen (en hartzeer) pas omzet tot liedjes als hij er afstand van heeft genomen. Son Mieux pakt je op en neemt je mee op reis door zijn wereld.
Vreugde, plezier, pijn, angsten en misschien een verdwaald liefdesverhaal. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Gewelddadig tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden en familie (op een bont palet aan instrumenten).

Faire de Son Mieux, de albumtitel van zijn debuutplaat, is Frans voor ‘het beste uit je zelf halen, alles geven wat je in je hebt.’ Zo iemand is hij. Camiel zit met ziel en zaligheid in de tien hoogstpersoonlijke liedjes van dit debuut.


'Son Mieux grijpt je bij de strot om je pas na het laatste applaus weer los te laten. 
En je vindt het nog leuk ook.' - 3voor12


Op Faire de Son Mieux staan tien pure, afgeronde popliedjes met onweerstaanbare hooks en refreinen. Met een persoonlijk verhaal als in de beste folk, maar ook met een elektronische onderlaag. Deze combinatie resulteert in gesoigneerde, immer dansbare muziek met een diepe emotionele lading. Voilà: het DNA van de Son Mieux-sound. Groot hart, koel hoofd. Camiel Meiresonne is Son Mieux en vice versa.

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.