MATT SIMONS

Datum zo 17 nov 2019
Locatie Grote Zaal
Status Uitverkocht
Aanvang 20:00
Zaal open 19:30
Prijs € 30,00
VIP € 80,00
Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden.  


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.


Bezoekers bekeken ook:


De Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons begon zijn zegetocht in Nederland. Met zijn albums Pieces en Catch & Release weet hij zich op te werken tot een van de grotere singer-songwriters van dit moment. Matt Simons geeft in Nederland optredens van Pinkpop en North Sea Jazz tot AFAS Live en maar liefst negen keer een uitverkocht Ahoy tijdens De Vrienden van Amstel Live. Nu komt Matt Simons naar Hedon voor een show wat je gerust intiem kan noemen!

Met zijn derde album After The Landslide wil Matt Simons naast Europa ook de rest van de wereld veroveren. Deze artiest uit Californië noemt dit album het meest persoonlijke en ambitieuze album tot nu toe. Muzikaal kan je Matt Simons vinden ergens in het gebied tussen Bon Iver en Bruce Springsteen. Uiteraard is de piano de basis maar muzikale uitstapjes linksom en rechtsom schuwt Matt Simons zeker niet!  

 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.