MORGENDUST - EP RELEASE

Datum vr 13 sep 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 19:30
Prijs € 9,95
Bestel tickets

Neem een duik in de jaren 80 gemixed met moderne dark-edged rock. Energie, warmte, melancholie en af en toe een kritische noot is wat je muzikaal kan verwachten van Morgendust, een indie rock band uit Zwolle. Flarden van Tears for Fears, Pink Floyd, Talk Talk, Duran Duran en Peter Gabriel gecombineerd met invloeden van moderne bands als Editors en Radiohead maken Morgendust de perfecte blend van de sounds van de 80’s en de moderne sounds van nu.

Hun eerste first single ‘Storm will come’ is hun debuut en het begin van een serie singles voor 2019, verder is er een EP gepland voorjaar/begin zomer. ‘Het voelt echt goed waar we mee bezig zijn en we hopen dat de verhalen en de muziek van onze songs aankomen bij het publiek’, merkt Iwan op. ‘Absoluut!’, vult Marco aan. ‘Als we oud zijn kunnen we in ieder geval terugkijken en tegen elkaar zeggen: ’dit is het beste en mooiste wat we hadden kunnen maken.’

 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.