Dit evenement is geweest

Op zaterdag 25 mei is University Of Dance, het meest sexy dancefeest van Zwolle en omstreken, terug in Hedon! Natuurlijk zijn onze vaste residents Giocatori en de Zwolse partymachine Low-Reply weer van de partij om het kwik tot ver boven het tropische gehalte te doen stijgen! Na Freddy Moreira hebben we wederom één van Nederlands grootste DJ's weten te strikken om hit na hit te draaien in Hedon met niemand minder dan Yung Felix!

YUNG FELIX 

Van Vroom met Famke Louise, tot Loco met Dopebwoy en Ja met Kraantje Pappie en Bizzey, Yung Felix vormt een groot deel van de playlist van menig Nederlandse clubDJ op dit moment. Niet zo gek want Felix zijn beats hebben iets hypnotiserends waar je wel laag op moet gaan! Maar ook als DJ behoort Yung Felix op dit moment tot de buitencategorie van Nederland waarbij hij met ontbloot bovenlichaam zijn publiek Loco Loco laat gaan! 

 

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.