Dit evenement is geweest

Bezoekers bekeken ook:


SYML is het project van Brian Fennel, je spreekt het uit als 'simmel' en dat is Welsh voor simpel. Fennel groeide op in Seattle maar heeft zijn roots in Wales liggen. Muziek maakt hij in zijn eigen kelder en draait om eenvoud. Van minimalistische synts tot pakkende gitaarlijntjes. SYML schrijft emotionele liedjes met een boodschap. Met zijn carriere gaat het voorspoedig, naast het optreden in Zwolle geeft SYML nog slechts één andere Nederlandse show en tevens staat hij op de jubilieum editie van Pinkpop. Onlangs is zijn gelijknamige debuutalbum uitgekomen, waarbij natuurlijk hits Clean Eyes en Where's My Love niet te missen zijn!

support: NINA JUNE

Nina June maakt filmische popsongs in de lijn van HAEVN en Agnes Obel. Haar laatste album Bon Voyage, met elf atmosferische meesterwerken, weten de mood te zetten als een natgeregend raam tijdens een inspirerende treinreis. Nina laat haar kijk op de wereld zien en verteld het verhaal van de eenzaamheid van onze generatie. “We groeien op met het idee dat we alles kunnen bereiken wat we maar willen. Tegelijkertijd zijn we zoekende: naar liefde, vrijheid, onze persoonlijke missie. We zijn meer dan ooit met elkaar verbonden, maar in deze zoektocht zijn we ook eenzaam. ‘Bon Voyage’ is een groet naar een ieder die zich in deze zoektocht bevindt”.  

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.