Dit evenement is geweest

Bestel tickets  

Tijd voor weer een nieuw seizoen genieten op de gracht van Zwolle. Meld je aan voor de eerstvolgende Friday Night SUP!

Stand Up Paddle op de stadsgracht tijdens zonsondergang is een bijzondere ervaring, de stad is mooi verlicht en de waterbeleving is ook groter. We verzamelen op de event data om 20:00 op de kade naast het Stadsstrand.
In een grote groep peddelen we vanaf het Rode torenplein door de Thorbeckegracht , langs Pelsertoren, De Sassenpoort en De Peperbus! Bij heel mooi weer kun je halverwege verkoeling zoeken onder de fontein naast de Burgemeester van Rooyensingel!
Op de kade van het Rode Torenplein wordt SUP instructie gegeven en is er alle ruimte voor vragen en/of hulp bij opstappen, alvorens we het water op gaan. We verzamelen om 20:00 uur, vertrekken om 20:15 uur en komen ongeveer om 21:30 uur weer aan bij Het Stadsstrand.

Ben jij op zoek naar leuke dingen doen in Zwolle? Mis dit dan niet, want een leukere sightseeing van Zwolle is er niet! Ook Zwollenaren zelf wanen zich even toerist in eigen stad tijdens de Friday Night SUP avonden van Buitensport Zwolle.
Waar het drukke stadsleven van Zwolle om ons heen doorgaat is het op het water tot rust komen en genieten. Zwolle is vanaf het water zoveel mooier.

Onze instructeurs doen hun best om iedereen droog over te laten komen, maar we hebben dit niet altijd in de hand en dat is natuurlijk ook ergens de uitdaging van SUPPEN.
De gracht van Zwolle is relatief schoon in vergelijking met de grachten in plaatsen zoals Utrecht, Amersfoort of Amsterdam. Neem voor de zekerheid een handdoek mee en doe sneldrogende (sport-) kleding of badkleding aan, zodat je goed voorbereid bent. Op locatie hebben we een afsluitbare kist waar kleine waardevolle spullen in kunnen worden opgeborgen, zodat je dit niet mee hoeft te nemen op het water.

Friday Night SUP Zwolle is een sportevent bedoelt voor individuen en kleine groepen. Wacht niet te lang met aanmelden voor Friday Night SUP in 2019.
We bezitten in totaal 20 SUP boards, maar in de zomer kunnen de aanmeldingen voor de Friday Night SUP hard gaan!
Een handoek, waterschoenen een bidon met water en eventueel droge kleding is handig om mee te nemen.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.