Dit evenement is geweest

“Gepolijste Rock“

‘JUFF.’ is een aanstormende rockband van eigen bodem. De band uit Zwolle werd opgericht door Zoë van Huit (leadzangeres) en Aart de Gier (gitarist) en kenmerkt zich door een breed georiënteerde rock sound met ruige invloeden van artiesten als Beth Hart en Paramore en de elektronische tinten van Nothing but Thieves. Dit geheel wordt afgerond met krachtige backing vocals en autobiografische teksten waardoor de eigentijdse rock sound waar JUFF. zich hard voor maakt tot zijn recht komt. Eind mei 2019 verwachten we hun debuut EP!

The Lookout

The Lookout bestaat uit vier studenten Muzikant die elkaar gevonden hebben in hun liefde voor rockmuziek. De band bestaat uit Davic Roest (zang/gitaar), Jasper Boksebeld (gitaar/zang), Reinier van Zwieten (basgitaar) en Timo Kalsbeek(drummer).

The Lookout is moeilijk onder één genre te plaatsen. Punk, rock, pop, metal en een vleugje Toto. Allerlei invloeden komen samen in één zomerse rocksound. Stevige gitaren, beukende drums, en een bak energie zijn de basis voor een frisse verfijnde rocksound!


Van rockband tot rockJUFF
Naast het maken van een gepolijste rock EP is JUFF. samenwerkingen aangegaan met MBO opleidingen. Verschillende studenten van D’Drive Friesland College zijn de gehele avond verantwoordelijk voor het technische gedeelte van het optreden, denk hierbij aan licht, geluid en video. Het voorprogramma wordt verzorgd door de artiestenopleiding van D’Drive. Daarnaast hebben studenten van Landstede MBO Zwolle de visuele vormgeving van de EP-release maar ook het logo, posters en de huisstijl van JUFF. voor hun rekening genomen.

Het doel is dat alle partijen praktijkervaring opdoen en er blijvende contacten en relaties ontstaan waar ze de rest van hun carrière nog profijt van hebben. Het gevoel van wederzijds succes is de kers op de taart van de avond.

JUFF. is een project van studenten van de opleiding Docent Muziek van het ArtEZ conservarorium.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.