Dit evenement is geweest

Helaas hebben we vanwege productionele redenen moeten besluiten om Menu & muziek te annuleren. Kaartkopers hebben inmiddels bericht gehad en zullen passend gecompenseerd worden. Ons excuus voor het ongemak.

MENU & MUZIEK IS VERPLAATST NAAR EEN NADER TE NOEMEN DATUM.

Wil jij ook wel eens buiten de deur eten, maar kan jij niet kiezen welk restaurant? Daar hebben wij de ideale oplossing voor! Menu & Muziek is terug met de lekkerste gerechten en heerlijke muziek! In 3 verschillende restaurants geniet je van het voorgerecht, hoofdgerecht en het nagerecht. Bij het eerste restaurant krijg je een heerlijk voorgerecht, vervolgens loop je door Zwolle naar het tweede restaurant om van het hoofdgerecht te genieten. Tot slot vervolg je de route naar het laatste restaurant om te smullen van je dessert. Bij ieder restaurant kan je livemuziek luisteren van een singer-songwriter.

Deze editie gaat de Menu & Muziek route langs restaurant Lekker Zwols, De Belgische Keizer en Casa Bellissima! De avond begint om 17.30u waar we verzamelen op de Grote Markt bij de Glazen Engel. Tot daar!

 

 

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.