Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Ness is één van de grootste ruwe diamanten uit de Nederlandse hiphopscene. Donderdag 25 april treedt hij op in Hedon met z'n eerste eigen soloshow, waarbij hij bovendien een legioen aan special guests uitnodigt.

Wie Ness zegt, zegt Polen en Zwolle. Deze van oorsprong Poolse heavyhitter brengt binnenkort zijn debuut-EP genaamd Dagdromen uit met featurings van o.a. Rico & Sticks. Als lid van het Zwolse DFG werd de afgelopen jaren menig festival en poppodium gesloopt en sleepte het collectief de titel Encore Freshman 2017 in de wacht. In december 2018 werd Ness door 101 Barz uitgeroepen tot Talent van de Maand.

KAASCOUSE 

In 2013 won Kaascouse The Next MC en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphopscene. Met vlijmscherpe teksten, technische flows en zijn humoristische presence op social media, waar hij met enig regelmaat voor opschudding, zorgt is Kaascouse ready om 100% turn-up te brengen naar Hedon als special Guest tijdens de EP-Relase van Ness! Check hieronder 'Ziek' van Ness Feat. Kaascouse & Freez. 

 

$KEER&BOO$

De naam zegt al genoeg: BEUKEN!

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.