Dit evenement is geweest

Sound the alarm want we gaan iets nieuws doen met LUX, namelijk LUX: CARIBBEAN NIGHT. Tijdens deze avond nemen wij jou in in een ongedwongen en relaxte sfeer mee naar de tropen. Zeg maar thuis in Hedon met een vakantiegevoel! 

Kom samen met ons dansen op de lekkestere bachata, salsa en natuurlijk de lekkerste R&B en hiphop glijders die je van ons gewent bent! Muzikale cocktails geserveerd door DJ Drivah, DJ Berkum en Irey Selecta en niemand minder dan D-Masta onder de Zwolse zon.

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.